Sony Ericsson MH-810 headset


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Játssza le kedvenc dalait. A buszon utazva. Az iskolában. Bárhol, ahol szeretné. Fedezze fel az MH810 fejhallgatót. Mindazoknak, akik szeretik a zenét. Akik értékelik a minőséget. És elvárj Teljes leírás >

Termékleírás

Játssza le kedvenc dalait. A buszon utazva. Az iskolában. Bárhol, ahol szeretné. Fedezze fel az MH810 fejhallgatót. Mindazoknak, akik szeretik a zenét. Akik értékelik a minőséget. És elvárják a megbízhatóságot. Hűha!
Vágja zsebre telefonját

Hívja fel anyukáját. Vagy búcsúzzon el régi szerelmétől. A mobil használata nélkül. Valami lágyabb dallamot szeretne? Ugorja át a zeneszámot. A MH810 Hi-fi fejhallgató távvezérléssel készülék kényelmes távvezérlőjével. Játssza le kedvenc dalait. És lássuk a kezeket! Handsfree szabadság
Kiváló hangminőség

A Sony Ericsson zenei tartozékok minden eleme a legjobb hangminőség nyújtására lett tervezve. Tiszta hangok, mély basszus és kiváló teljesítmény.
Egyetlen hívást se mulassz el!

Azért nevezzük hordozható sztereó handsfreenek, mert nem csak zenehallgatásra jó. Beépített mikrofon, híváskezelő gomb és 3,5 mm csatlakozó a fejhallgató cseréjéhez.
Áramellátás mobiltelefonjáról

A MH810 Hi-fi fejhallgató távvezérléssel használata közben csak a telefon akkumulátorára kell figyelnie. Hatékony, gazdaságos és személyre szabott.
Minőség, amiben megbízhatsz

Minden Sony Ericsson termék fejlesztése a nemzetközi standardokat és élenjáró technológiákat felhasználva történik, kipróbált, megbízható minőségben.
Irányítsa a zenelejátszást távvezérlővel

Nem kell többé telefonját a zsebéből vagy táskájából elővennie ha zeneszámot szeretne váltani vagy állítana a hangerőn. A vezetéken található távvezérlő gombjának megnyomásával mindezt egyszerűen megteheti.

Specifikációk:

Súly: 20.0 gr
Kábelhossz (mm): 1485
Töltési csatlakozó: 3.5mm AVP connector
Energiaforrás: tápellátás a telefonról
Fejhallgató típus: zárt
Füldugasz: fülbe dugható szilikon
Ellenállás: 32ohm
Meghajtás típusa: dinamikus
Meghajtó mérete: 9.2mm
Hangszóró frekvenciasáv: 10Hz…22000Hz
Érzékenység: 100 dBSPL/mW @ 1kHz
Harmonikus torzítás: < 0.5% (1kHz @ 1mW)
Mikrofon: Omni-directional
Szabad mező érzékenység: 43.5 dB ± 3dB @ 1kHz (0dB=1V/Pa)
Mikrofon frekvenciasáv: 100Hz-8kHz
Háttérzaj: < 39 dB(A)
Maximális hangnyomás: 104 dB SPL, < 3% THD @ 1kHz
Mikrofon típusa: Elektronikus kondenzátor
Gombok: hívás fogadás / befejezés, Play/Pause, Skip forward, Skip back, hangerő

A csomag tartalma:

Fülhallgató
3 pár különböző méretű szilikon fülpárna
Hordtok

Gyártó
Sony Ericsson
Típus
Vezetékes headset
Hangzás
Sztereo

Az olcsó.hu Sony Ericsson MH-810 headset árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sony Ericsson MH-810 headset vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.