Samsung MN910 Bluetooth headset


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ergonomikusan tervezett luxusdizájn A Bluetooth Mono Headset MN910 keskeny, sima felülettel és elegáns perforált kialakítással rendelkezik. A technológia és stílus egyesítésének legnagysze Teljes leírás >

Termékleírás

Ergonomikusan tervezett luxusdizájn

A Bluetooth Mono Headset MN910 keskeny, sima felülettel és elegáns perforált kialakítással rendelkezik. A technológia és stílus egyesítésének legnagyszerűbb példája. A fekete és a fehér színű készülékek egyaránt ezüst hatású oldalsó felületet kaptak, így bármelyik színt is választod, azzal mindig saját egyedi stílusodat fejezheted ki. A termék vízálló bevonattal rendelkezik, így nem kell aggódnod, hogy beázik.

Magasabb komfort személyre szabott kialakítással

A Bluetooth Mono Headset MN910-t a füledhez terveztük, így teljes komfortérzetet biztosít viseléskor. Az érintésre is finom szilikon anyagú fülakasztó és a szilikon-hibrid borítású fülhangszórók (S / M / L) még nagyobb komfortot nyújtanak. A Bluetooth Mono Headset-tel a használat hosszú órái alatt is a legnagyobb kényelmet élvezheted.

Okos és hosszú élettartamú elem

Ha a Bluetooth Headset-et kikapcsolás nélkül választod le, az okos Bluetooth Mono Headset MN910 egy bizonyos idő elteltével automatikusan kikapcsol, így az elem élettartamát akár 9 hónapra is meghosszabbíthatja. Emellett 8 órányi folyamatos beszélgetést és 330 órányi készenléti időt is biztosít. * Az elem töltöttségi szintjének ellenőrzése: Nyomja meg egyszerre a halkítás és a hívásgombot, így a bekapcsolás gombon található színes LED visszajelző lámpáról leolvashatja az elem töltöttségi szintjét. (Zöld: 60% fölött, sárga: 60 30%, piros: 30% alatt, villogó piros: 10% alatt

A legjobb hangminőség
A Bluetooth Mono Headset MN910 két mikrofonja zajszűrő / visszhangszűrő technológiával készült így mindig tiszta hangminőséget kínál. Szélessávú hangtámogatást is biztosít a legjobb hangminőség érdekében.

Multipoint technológia
A Bluetooth Mono Headset MN910 multipoint technológiája lehetővé teszi, hogy headsetedet egyszerre több okostelefonhoz is csatlakoztathasd.

Az S Voice aktiválása
A Bluetooth Mono Headset MN910 használatával kényelmesen aktiválhatod a Samsung okostelefonok S Voice funkcióját.

Hangjelzés funkció
A Bluetooth Mono Headset lehetővé teszi az okostelefonokkal történő párosítást, a be / kikapcsolást és egyéb funkciókat, mint például a hangjelzést is. Ennek köszönhetően nem kell telefonodra tekintened, ha ellenőrizni akarod annak aktuális állapotát. A hangjelzés funkció a következőket tartalmazza: párosítás, hívás vége jelzés, multi-csatlakoztatás bekapcsolva, be / kikapcsolás, hangjelzés be / ki.

MŰSZAKI JELLEMZŐK

Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat
* Bluetooth BT 3.0
* Bluetooth-profilok: A2DP, HSP, HFP
Fizikai tulajdonságok
* Súly: 10,7 g

Akkumulátor
* Készenléti idő: Max 330 óra
* Beszélgetési idő: Max 8 óra
* Battery Level Check (3 Color LED): Igen


Hívás funkció
* Hívás fogadás: Igen
* Némítás: Igen

Általános jellemzők
* Hangerő fel/le: Igen
* Audio Streaming: Igen
* Aktív párosítás: Igen
* Multipoint: Igen
* NR/EC: 2 Mic NR / EC
* MultiConnection

Gyártó
Samsung
Típus
Bluetooth headset
Hangzás
Mono
Beszélgetési idő
8 óra
Készenléti idő
330 óra

Az olcsó.hu Samsung MN910 Bluetooth headset árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung MN910 Bluetooth headset vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.