Samsung HM1950 Bluetooth headset


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Zajszűrés és tiszta hangminőség A Bluetooth Mono Headset HM1950 zaj- és visszhangszűrő (NR/EC) funkcióval rendelkezik. Most akkor is tisztább hangminőséget élvezhetsz, ha sokan vesznek kö Teljes leírás >

Termékleírás

Zajszűrés és tiszta hangminőség

A Bluetooth Mono Headset HM1950 zaj- és visszhangszűrő (NR/EC) funkcióval rendelkezik. Most akkor is tisztább hangminőséget élvezhetsz, ha sokan vesznek körül, vagy ha zajos környezetben vagy.

Kompakt dizájn, mely minden igényét kielégíti

Bemutatkozik a Bluetooth Mono Headset HM1950, fekete-fehér kompakt dizájn: két luxust sugárzó árnyalat. Meglepően könnyű mindössze 9,36 grammos súlyával tökéletesen alkalmas a mindennapi használatra, biztonságos, áttetsző fülakasztójának köszönhetően pedig hosszú órákon keresztül kényelmesen viselheted. A Bluetooth 3.0 technológia és az A2DP (Fejlett Audio Disztribúciós Profil) HD hangminőséget és audio-átjátszást tesz lehetővé. Más eszközökhöz is csatlakoztathatod, ezáltal zenehallgatásra és filmnézésre is használható.

Nagyteljesítményű akkumulátor, egyszerű használat

A Bluetooth Mono Headset HM1950 innovatív, megnövelt élettartamú akkumulátora 150 órányi készenléti időt és akár 4,5 órányi beszélgetési időt képes biztosítani. Micro USB csatlakoztatójának köszönhetően egyszerűen tölthető és az akkumulátor töltöttségi szintje is egy pillantással ellenőrizhető. ※ Készenléti idő: 150 óra / Beszélgetési idő: 4,5 óra ※ Az akkumulátor élettartama függ a modelltípustól és a használat körülményeitől

MŰSZAKI JELLEMZŐK

Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat
* Bluetooth BT 3.0
* Bluetooth-profilok: A2DP, HSP, HFP
Fizikai tulajdonságok
* Súly: 9,36 g

Akkumulátor
* Készenléti idő: Max 150 óra
* Beszélgetési idő: Max 4,5 óra
* Battery Level Check (3 Color LED): Igen


Hívás funkció
* Hívás fogadás: Igen
* Némítás: Igen

Általános jellemzők
* Hangerő fel/le: Igen
* Audio Streaming: Igen
* Aktív párosítás: Igen
* Multipoint: Igen
* NR/EC: 1 Mic NR / EC
* MultiConnection

Gyártó
Samsung
Típus
Bluetooth headset
Hangzás
Mono
Beszélgetési idő
4.5 óra
Készenléti idő
150 óra

Az olcsó.hu Samsung HM1950 Bluetooth headset árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung HM1950 Bluetooth headset vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.