Samsung HM1350 Bluetooth headset


5.290 Ft

Kompakt dizájn, mely alkalmazkodik életstílusához A két színben, feketében és „Navy&rdquo, kékben elérhető Bluetooth Mono Headset HM1350 kompakt formatervezésének köszönhetően mindös Teljes leírás >

Boltok és árak

Samsung HM-1350, Bluetooth Headset, Black  

Szállítási ár és információk:
Kézbesítés futárral, Magyarország egész területére.


Termékleírás

Kompakt dizájn, mely alkalmazkodik életstílusához

A két színben, feketében és „Navy&rdquo, kékben elérhető Bluetooth Mono Headset HM1350 kompakt formatervezésének köszönhetően mindössze 10,5 g tömegű, így tökéletes választás a változatos tevékenységeket folytató emberek számára. Felhelyezése az áttetsző fülakasztóval kifejezetten könnyű és kényelmesen viselheted hosszú időn keresztül.

Aktív párosítással sokkal kényelmesebb

A Bluetooth Mono Headset HM1350 támogatja az Aktív Párosítás Szolgáltatást, mely lehetővé teszi a csatlakozást más készülékekhez. Bluetooth használatával és a headset hívásgombjának megnyomásával megoszthatod aktuális helyzeted más eszközökkel. A headset automatikusan csatlakozik a legközelebbi aktív Bluetooth készülékhez. Az Aktív Párosítás Szolgáltatással most sokkal egyszerűbben csatlakozhatsz más készülékekhez.

Magas teljesítmény, hosszú akkumulátor-élettartam

Az innovatív akkumulátor technológiák alkalmazásával a Bluetooth Mono Headset HM1350 akár 300 órányi készenléti időt és 8 órányi folyamatos beszélgetést képes biztosítani. Micro USB csatlakoztatójának köszönhetően egyszerűen tölthető, és az akkumulátor töltöttségi szintje is egy pillantással ellenőrizhető. ※ Az akkumulátor élettartama függ a modelltípustól és a használat körülményeitől

MŰSZAKI JELLEMZŐK

Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat
* Bluetooth BT 3.0
* Bluetooth-profilok: HSP, HFP
Fizikai tulajdonságok
* Súly: 10,5 g

Akkumulátor
* Készenléti idő: Max 300 óra
* Beszélgetési idő: Max 8 óra
* Battery Level Check (3 Color LED): Igen


Hívás funkció
* Hívás fogadás: Igen
* Némítás: Igen

Általános jellemzők
* Hangerő fel/le: Igen
* Aktív párosítás: Igen

Gyártó
Samsung
Típus
Bluetooth headset
Hangzás
Mono
Beszélgetési idő
8 óra
Készenléti idő
300 óra

Az olcsó.hu Samsung HM1350 Bluetooth headset árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung HM1350 Bluetooth headset vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások