Samsung HM1200 Bluetooth headset


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Samsung MH1200 igazi újítása a Bluetooth 3.0 technológia lehet, mely a rádiófrekvenciák hatékonyabb kiaknázásával alacsonyabb fogyasztást tesz lehetővé. Az egyszerre két telefon kezelés Teljes leírás >

Termékleírás

Samsung MH1200 igazi újítása a Bluetooth 3.0 technológia lehet, mely a rádiófrekvenciák hatékonyabb kiaknázásával alacsonyabb fogyasztást tesz lehetővé. Az egyszerre két telefon kezelésére is alkalmas headset fejlett zajszűrő megoldásokkal is rendelkezik, mely ellenére egy feltöltéssel akár 8 óra üzemidőt vagy 12,5 napos készenlétet biztosít.

Technikai adatok:

Bluetooth v3.0
Támogatott Bluetooth profilok: HFP 1.5, HSP
Beszélgetési idő: akár 8 óra.
Készenléti idő: akár 300 óra.
Súly: 10.6g
Multipoint technológia
Akkumulátor szint kijelző
Kompakt és modern design

Gyártó
Samsung
Típus
Bluetooth headset
Hangzás
Mono
Beszélgetési idő
8 óra
Készenléti idő
300 óra

Az olcsó.hu Samsung HM1200 Bluetooth headset árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung HM1200 Bluetooth headset vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.