Plantronics M55 Bluetooth headset


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Jellemzők: Ezt a headsetet vedd, ha két telefonod van, ja és az egyik iPhone akkor meg biztos, hogy ez a neked való. A DeepSleep technológia automatikusan aktiválódik, ha a headset több mint 9 Teljes leírás >

Termékleírás

Jellemzők:

Ezt a headsetet vedd, ha két telefonod van, ja és az egyik iPhone akkor meg biztos, hogy ez a neked való.

A DeepSleep technológia automatikusan aktiválódik, ha a headset több mint 90 percig kívülre kerül a párosított telefon Bluetooth kapcsolódási területén. Ennek köszönhetően a headset nem keresi állandóan a telefont, egy mélyebb készenléti állapotba kerül és így jelentős energia takarítható meg. Amikor a headsetet ismét használni szeretné, csak nyomja meg röviden a Hívásfogadó gombot és a headset felébred az energiatakarékos üzemmódból. Ez a megoldás ideális például azok számára, akik rendszeresen bekapcsolva felejtik a headsetjüket az autóban.

A multipoint segítségével a headset egy időben két telefonnal van aktív kapcsolatban egyszerre. Mindegy, hogy melyik telefon csörren meg, csak megnyomod a headset felvevő gombját és beszélsz, ha csörög a másik telefon, akkor udvariasan elköszönsz és kétszer megnyomod lassan a felvevőgombot és beszél tovább. De már a másik telefonodon.

Gombnyomás nélkül is felveheted a beérkező hívást elég csak annyit mondani, hogy "Answer" és már fogadtad is.

Az első bekapcsoláskor egyszerűen összepárosíthatod a telefonoddal, ez a QuickPair funkció. A másodikhoz neked kell „felfedezhető állapotba” hoznod a headsetet, de ez csak néhány mozdulat. A bekapcsolt headset hívásfogadó gombját addig tartsd lenyomva amíg a piros és kék fény villogni nem kezd, ekkor keres rá a telefonod Bluetooth menüjében az eszközre.

A különálló ki- bekapcsoló gomb segítségével egy mozdulattal takarékoskodhatunk az akkumulátor kapacitásával és így hosszabb beszélgetési és készenléti időt kapunk. Egy töltéssel a headsetet akár 11 órán keresztül használhatod. Szöveges visszajelzést ad a hátralévő beszélgetési időről a beállított hangerőről illetve még számos információról.

A zajszűrős mikrofon segítségével érthető és tisztán hallható a beszélgetés.

Az iPhone tulajdonosok plusz szolgáltatásként megnézhetik a telefon kijelzőjén a headset akkumulátor kapacitás kijelzését. A headsetben megtalálható az úgynevezett A2DP rendszer (amit magyarul sztereó Bluetooth profilnak hívunk). Emiatt minden hang ami a telefonodból származik – legyen az hívás, GPS hangutasítás, hangos könyv, zene vagy YouTube videó – megszólal a headseten.

Az ingyenesen letölthető MyHeadset™ alkalmazás az iPhone és az Android™ tulajdonosoknak segít a headset használatában és plusz szolgáltatásként megnézhetik a telefon kijelzőjén a headset akkumulátor kapacitás kijelzését. (telefonnál Android™ 4.0, táblagép esetében Android™ 3.0/4.0)

A csomag része egy újfajta autós töltő is, hogy menet közben tudd tölteni a headsetet.

Gyártó
Plantronics
Típus
Bluetooth headset
Hangzás
Mono
Beszélgetési idő
11 óra
Készenléti idő
384 óra

Az olcsó.hu Plantronics M55 Bluetooth headset árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Plantronics M55 Bluetooth headset vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.