Nokia WH-902 headset


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Leírás: gyári Nokia - Hallgasson zenét minőségi hangzásbanTiszta magas hangok, mély basszusok és kristálytiszta hívások jellemzikPraktikus kialakításA headset könnyű súlyánál fogva é Teljes leírás >

Termékleírás

Leírás: gyári Nokia - Hallgasson zenét minőségi hangzásbanTiszta magas hangok, mély basszusok és kristálytiszta hívások jellemzikPraktikus kialakításA headset könnyű súlyánál fogva észrevehetetlenül hordható, így nem tereli el a figyelmét semmilyen helyzetbenKönnyű kezelésA beépített felvevő/letevő gombbal könnyedén fogadhat hívásokat, vagy épp utasíthat el - (Nokia N9-00, Nokia E7-00, Nokia N91)

Gyártó
Nokia
Típus
Vezetékes headset
Hangzás
Sztereo

Az olcsó.hu Nokia WH-902 headset árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nokia WH-902 headset vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.