Nokia WH-100 headset


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ez a kompakt, nagyszerű kialakítású fülhallgató gördülékeny, egyszerű szabadkézi híváskezelést biztosít. válaszd a kényelmet Kapjuk fel és már indulhatunk is: ezzel a fülha Teljes leírás >

Termékleírás

Ez a kompakt, nagyszerű kialakítású fülhallgató gördülékeny, egyszerű szabadkézi híváskezelést biztosít.

válaszd a kényelmet

Kapjuk fel és már indulhatunk is: ezzel a fülhallgatóval kitűnő utazni kis méretének és kényelmes kialakításának köszönhetően.

bízz az egyszerűségben

A szabadkézi hívások kezelése egyszerű a hívásfogadás/hívás vége gombbal és a beépített mikrofonnal.

légy sokoldalú

A fülhallgató a 2,5 milliméteres Nokia AV csatlakozóval rendelkező Nokia készülékekhez csatlakoztatható, és a mellékelt adapterrel a 3,5 milliméteres AV csatlakozóval rendelkező Nokia készülékekkel is kompatibilis.

Termékjellemzők


Kompakt, egyszerűen használható kialakítás
Az egyetlen hívásfogadás/hívás vége gombbal a hívások kezelése egyszerű
Beépített távvezérlő és mikrofon
Az adatpernek köszönhetően készülékek széles köréhez csatlakoztatható

Gyártó
Nokia
Típus
Vezetékes headset
Hangzás
Mono

Az olcsó.hu Nokia WH-100 headset árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nokia WH-100 headset vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.