Nokia BH-220 LUNA Bluetooth headset


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Merészen más. Meglepően egyszerű. Ez a Bluetooth fülhallgató semelyik másik fülhallgatóhoz nem fogható, használata mégis rendkívül egyszerű. Minden eddiginél praktikusabb Az eddigi legj Teljes leírás >

Termékleírás

Merészen más. Meglepően egyszerű.
Ez a Bluetooth fülhallgató semelyik másik fülhallgatóhoz nem fogható, használata mégis rendkívül egyszerű.

Minden eddiginél praktikusabb
Az eddigi legjátékosabb fülhallgatónk, szembeötlő kialakítás, gyönyörű színek, felpattanó szerkezet.

Meglepően könnyű használni
Folyamatos készenlét – a hívás fogadásához csak pattintsd ki a fülhallgatót a tartóból, majd a befejezéshez tedd vissza. NFC-kompatibilis. A párosításhoz egyszerűen érintsd meg a tartó hátuljával a telefonod. A beszédhangos utasítások segítenek neked a párosításban, felhívják a figyelmedet, ha merül az akkumulátor stb.

Megnövelt akkumulátor-üzemidő
Lenyűgöző, 2 hónapos készenléti idő. A tartó kényelmes tárolást tesz lehetővé, sőt, még tölti is a fülhallgatót, így biztosítható a 8 órás beszélgetési idő.


Gyártó
Nokia
Típus
Bluetooth headset
Hangzás
Mono
Beszélgetési idő
8 óra

Az olcsó.hu Nokia BH-220 LUNA Bluetooth headset árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nokia BH-220 LUNA Bluetooth headset vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.