Nokia BH-111 Bluetooth headset


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

iszta zene, kényelmes hívás Kényelmes viselet és tökéletes hangminőség utazás közben is Könnyedén kezelhető Kezelése roppant egyszerű, a gombok elhelyezése a legnagyobb kényelmet figy Teljes leírás >

Termékleírás

iszta zene, kényelmes hívás
Kényelmes viselet és tökéletes hangminőség utazás közben is

Könnyedén kezelhető
Kezelése roppant egyszerű, a gombok elhelyezése a legnagyobb kényelmet figyelembe véve került elhelyezésre, az eszközre.
Zenehallgatás közben, ha hívás érkezik a headset automatikusan átvált rá és felveheti a hívást, majd ha befejezte a beszélgetést utána folytathatja a zenehallgatást

Tiszta, éles hang
élvezze a vezeték nélküli zenét és a hívásokat tökéletes minőségben
Az Ergonomikus kialakítású fülhallgatót kényelmesen viselheti a fülébe, ezenkívül a fülhallgató blokkolja a környezeti zajokat, ezzel is élvezetesebbé téve a zenehallgatást.

Gyártó
Nokia
Típus
Bluetooth headset
Hangzás
Sztereo
Beszélgetési idő
7 óra
Készenléti idő
120 óra

Az olcsó.hu Nokia BH-111 Bluetooth headset árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nokia BH-111 Bluetooth headset vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.