Jabra Wave Corded headset


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Tulajdonságok: Vezetékes headset Apple / Nokia / Motorola / SonyEricsson / ZTE / HTC stb. telefonokhoz Kristálytiszta beszédminőség a szélzajszűrésnek köszönhetően Fül mögött Teljes leírás >

Termékleírás

Tulajdonságok:

Vezetékes headset Apple / Nokia / Motorola / SonyEricsson / ZTE / HTC stb. telefonokhoz
Kristálytiszta beszédminőség a szélzajszűrésnek köszönhetően
Fül mögötti, kényelmes mindennapi viselet
Kiváló illeszkedés az Ultimate Comfort Eargels™fülbetéttel
Adapter a mobiltelefonok kompatibilitása érdekében (3.5 -> 2.5 mm)
Vezetékbe épített válaszgomb - hívásfogadás / befejezés*

TISZTÁBB BESZÉLGETÉS SZÉLZAJSZŰRŐ TECHNOLÓGIÁVAL

A Jabra WAVE CORDED vezetékes headset kényelmesen a fül mögé illeszkedik, megelőzve és kiszűrve a háttér-, és szélzajt, amelyek zavarják a beszélgetést. A gondosan elhelyezett mikrofon még tisztábbá teszi a hangminőséget. Ha a Jabra WAVE-et viseli, minden szót érteni fog.

A headset nagyon egyszerűen kezelhető: csak csatlakoztassa a mobiltelefonjához, és használja a dedikált hívásfogadás-, befejezés gombot*. A Jabra WAVE CORDED 3.5 mm-es, szabványos jack csatlakozóval rendelkezik a széleskörű kompatibilitás érdekében, így használható a legtöbb telefonnal és okostelefonnal.
A Jabra WAVE CORDED vékony kialakítású, fül mögött viselhető, így egésznapos kényelmes viseletetbiztosít. Használhatja munka vagy mozgás közben, vagy éppen az autóban.

Specifikációk:

Fül mögötti viselet - diszkrét és kényelmes
3 rétegű szélzaj-szűrés a minőségi hangzásért
2 féle méretű zselés fülbetét mellékelve
Méret: 100 x 45 x 12 mm
Vezetékbe épített hívásfogadás / elutasítás gomb*

* Telefon függő szolgáltatás

Gyártó
Jabra
Típus
Vezetékes headset
Hangzás
Mono

Az olcsó.hu Jabra Wave Corded headset árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Jabra Wave Corded headset vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.