Jabra Stone 2 Bluetooth headset


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Jabra STONE2 Bluetooth™ headset a Jabra STONE könnyű hasnálhatóságát helyezi új dimenzióba. Most már meg sem kell érintenie a headsetet a hívások fogadásához vagy elutasításához - c Teljes leírás >

Termékleírás

A Jabra STONE2 Bluetooth™ headset a Jabra STONE könnyű hasnálhatóságát helyezi új dimenzióba. Most már meg sem kell érintenie a headsetet a hívások fogadásához vagy elutasításához - csak használja a hangját.A headset elmond Önnek mindent: bemondja a hívó fél számát, és Ön eldöntheti, hogy fogadja-e a hívást, vagy nem.

Nem kell ránéznie a Jabra STONE2 headsetre ahhoz, hogy megtudja, mennyi az akkumulátor töltöttsége, vagy a kapcsolat erőssége a monitelefonjával. Amit akar, elmond Önnek a headset a hangos státuszjelentésen keresztül.

A Jabra STONE2 extra energiát is az az Ön kezébe. A készülék hordozható töltője akár háromszor teljesen fel tudja tölteni a headsetet útközben, amely töltésenként összesen 20 perc. Összesen közel 10 óra teljes beszélgetési időt ad Önnek, és könnyedén elfér a zsebébenvagy a táskájában.

A Jabra STONE2-vel minden jól hangzik. A kettős mikrofon technológiának köszönhetpen megszűnteti a haáttérzajt és természetes teltséget ad a hangjának. Ráadásul nagyon kényelmes viselet is. A súlya is szinte elhanyagolható. A különböző méretű fülbetétek között meg fogja találni az Önnek legkényelmesebbet. A természetesen íves kialakítás teszi a beszélgetéseket igazánélvezetessé.

Gyártó
Jabra
Típus
Bluetooth headset
Hangzás
Mono
Beszélgetési idő
10 óra
Készenléti idő
240 óra

Az olcsó.hu Jabra Stone 2 Bluetooth headset árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Jabra Stone 2 Bluetooth headset vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.