Jabra Sport Corded headset


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az időjárás viszontagságainak, ütésnek és pornak is ellenálló SPORT-CORDED vezetékes, sztereó headset kitűnő minőségű hangot és kényelmes használatot garantál.A legtöbb 3,5 mm-es cs Teljes leírás >

Termékleírás

Az időjárás viszontagságainak, ütésnek és pornak is ellenálló SPORT-CORDED vezetékes, sztereó headset kitűnő minőségű hangot és kényelmes használatot garantál.A legtöbb 3,5 mm-es csatlakozós telefonnal kompatibilis headsettel sportolás közben is fogadhatja hívásait és zenét is hallgathat.

Gyártó
Jabra
Típus
Vezetékes headset
Hangzás
Sztereo

Az olcsó.hu Jabra Sport Corded headset árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Jabra Sport Corded headset vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.