Jabra Sport Bluetooth headset


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Jabra Sport fejhallgató a Bluetooth v3.0 technológiát használja, tehát vezeték nélkül képes kommunikálni telefonjával és egyéb kompatibilis készülékeivel. A nagy mozgásszabadságot bizt Teljes leírás >

Termékleírás

Jabra Sport fejhallgató a Bluetooth v3.0 technológiát használja, tehát vezeték nélkül képes kommunikálni telefonjával és egyéb kompatibilis készülékeivel. A nagy mozgásszabadságot biztosító Jabra Sport fejhallgatóval például zenére sportolhat. Az akár 8 készülék kezelésére is képes fejhallgató 10 méteres hatótávolságot és beszélgetés közben 4,5 órás, készenléti állapotban pedig 4 napos üzemidőt garantál.

FIGYELEM!
Apple termékekhez a Jabra Sport Apple modellt ajánljuk, mivel az Apple termékek több műszaki lehetőségét jobban kihaszálja! pl: Endomono App integráció, stbFőbb jellemzői:

- Beépített FM rádió
- BT 3.0
- Biztonságosan, kényelmesen viselhető
- Erőteljes basszus
- 2 készükékhez is csatlakoztatható egyidejűleg (multipont)
- 4,5 óra üzemidő zenehallgatásra, 4 nap készenlét

Gyártó
Jabra
Típus
Bluetooth headset
Hangzás
Sztereo
Beszélgetési idő
4.5 óra
Készenléti idő
96 óra

Az olcsó.hu Jabra Sport Bluetooth headset árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Jabra Sport Bluetooth headset vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.