Concorde és Mlogic Autós kamera

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Mlogic M0733 FHD Autós kétkamerás DVR menetrögzítő és tolató kamera

Mlogic M0733 FHD Autós kétkamerás DVR menetrögzítő és tolató kamera 
 Praktikus  autós SD DVR kétkamerás menetrögzítő kamera szett, mely képes egyidejűleg mind az első, mind pedig a hátsó kamera képének rögzítésére, elöl FULL HD, hátul pedig VGA minőségben. A két kamera képe külön-külön vagy akár egyszerre is megjeleníthető a monitoron. Tolatáskor a hátsó kamera automatikusan tolatókamera üzemmódra vált. Ilyenkor az LCD kijelzőn teljes nagyságban a hátsó kamera képe jelenik meg. 
Mlogic M0733
  • Maximális felbontás : FullHD (1080p)
 
termék kép nagyítás

Mlogic M336 FHD Autós három kamerás DVR menetrögzítő és tolató kamera

Mlogic M336 FHD Autós 3 kamerás DVR menetrögzítő utastér figyelő és tolató kamera 
 Praktikus  autós SD DVR három kamerás menetrögzítő kamera szett, mely képes egyidejűleg az első kamerával a forgalom, a belső kamerával az utastér, mind pedig a hátsó kamerával a hátsó forgalom figyelésére és rögzítésére. A hátsó kamera egyben tolatókameraként is funkcionál. Elöl FULL HD, utastérben HD, hátul pedig VGA minőségben. A két kamera képe külön-külön vagy akár egyszerre is megjeleníthető a
  • Maximális felbontás : FullHD (1080p)
 

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Autós kamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Autós kamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.