PNI Beépíthető autós tolatókamera


5.690 Ft

Beépíthető kivitel, 6m kábellel. Univerzális tolatókamera, 170 fokos látószöggel Az univerzális tolatókamera, tökéletesen felszerelhető az autó hátuljára. Széles látómezője van, 170 Teljes leírás >

Termékleírás

Beépíthető kivitel, 6m kábellel. Univerzális tolatókamera, 170 fokos látószöggel Az univerzális tolatókamera, tökéletesen felszerelhető az autó hátuljára. Széles látómezője van, 170 fokos, így jól láthatja az autó mögötti történéseket. Tökéletes szűk helyen történő parkoláshoz, vagy ellentétes irányú mozgáshoz, ha a láthatóság korlátozott. Kompatibilitás A kamera kompatibilis bármely PAL / NTSC kompatibilis videobemenettel rendelkező monitorral, mp3 lejátszóval vagy video bemenettell rendelkező tükörrel, mint például: PNI Clementine 9545 autórádió. Kompakt stílus A PNI Escort C180 könnyen felszerelhető bárhová a járműre, beleértve a rendszámtáblát vagy a hátsó lökhárítót is. Pontosan megjeleníti a távolságvonalat a parkoláshoz és a tolatáshoz.

Gyártó
PNI

Az olcsó.hu PNI Beépíthető autós tolatókamera (PNI-ESC180) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy PNI Beépíthető autós tolatókamera (PNI-ESC180) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások