Overmax CamRoad 4.1 autós kamera


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

JÓ ÚTON JÁRSZ! Egy tökéletes autós kamera Full HD felbontással, éjszakai móddal (8 infravörös LED), 140°-os széles látószöggel, automatikusa indítással és folyamatos felvételi funkc Teljes leírás >

Termékleírás

JÓ ÚTON JÁRSZ!

Egy tökéletes autós kamera Full HD felbontással, éjszakai móddal (8 infravörös LED), 140°-os széles látószöggel, automatikusa indítással és folyamatos felvételi funkcióval!

TELJES KÉNYELEM

A különböző technikai paramétereken túl a CamRoad 4.1 más értékes tulajdonságokkal is rendelkezik. A még nagyobb kényelemért a kamerának forgatható a lencséje és a kijelzője is!

TELJES KÉNYELEM

A különböző technikai paramétereken túl a CamRoad 4.1 más értékes tulajdonságokkal is rendelkezik. A még nagyobb kényelemért a kamerának forgatható a lencséje és a kijelzője is!

NE TÖRÖDJ A (TÖBBI) KAMERÁVAL!

A készülék tökéletesen betölt minden olyan funkciót, ami segíti a vezetésed, így nem kell vele törődni! Az automatikus startfunkcióval a felvétel automatikusan elindul, amikor az kocsit is elindítják. A folyamatos felvételi funkció mindig a legrégebbi fájlokat írja felül az új felvételekkel (nincs szükség manuális törlésre). A beépített G-szenzornak köszönhetően balesetkor a kamera automatikusan elmenti a videót, így az bizonyítékként szolgálhat a bíróságon is!

Műszaki adatok

FullHD 1920*1080
Kijelző: 2” TFT
140 fokos széles látószögű lencse
8x Infravörös LED (éjszakai mód)
Képminőség: 12M / 10M / 8M / 5M / 3M / 1.3M
Folyamatos felvételi funkció (ki /3/5/10 perc)
SD kártya, 32GB-ig bővíthető (Sandisk ajánlott)
Beépített mikrofon
Beépített hangszóró
MiniUSB
Gumi tok, forgatható kijelző
Kiegészítők: USB kábel, szélvédőtartó, autós töltő
Használati hőmérséklet:0°C és 60°C között

Gyártó
Overmax
Maximális felbontás
FullHD (1080p)
Extra
Beépített kijelző
Memóriakártya típusa
SD SDHC
Kijelző méret
2 "
Típus (rögzítés)
Memóriakártya
FullHD
igen

Az olcsó.hu Overmax CamRoad 4.1 autós kamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Overmax CamRoad 4.1 autós kamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.