JVC GC-GRE10-S fedélzeti kamera


42.180 Ft

Full HD felbontás - 1920x1080P / 2.0MP-es szenzor 2 colos kijelzo méret 960 x 240 pixel felbontással Fényérzékeny F2.0 rekesszel rendelkezo optika Micro SD kártyafoglalat (64GB-ig támogatott) Ok Teljes leírás >

Termékleírás

Full HD felbontás - 1920x1080P / 2.0MP-es szenzor 2 colos kijelzo méret 960 x 240 pixel felbontással Fényérzékeny F2.0 rekesszel rendelkezo optika Micro SD kártyafoglalat (64GB-ig támogatott) Okostelefon alkalmazás 3-irányú gyorsulás méro szenzor 145 fokos látószög WDR felvétel (kiterjesztett dinamiksa a sötét és világos részekhez) Plug & Play installáció 30 fps képmegjelenítés másodpercenként Beépített Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n) Beépített mikrofon Menü nyelvezete: német, angol, francia 3M ragasztási felület Mérete: 63 x 51 x 28 mm Súly: 61 g (kiegészítok nélkül) Kiegészítok: 3,5m USB kábel, cigaretta adapter az áramforráshoz, 3M duplaoldalú ragasztófelület Használd okosan! Ingyenes alkalmazás áll rendelkezésre az Android és iOS alapú telefonokhoz! Miután csatlakoztatta az okostelefont a Wifi-n keresztül a JVC GC-DRE10-S készülékhez, számos funkció áll rendelkezésre! Az alkalmazás többek között lehetové teszi az aktuális kamera képének eloképét. A rögzített videók megtekinthetok és letölthetok az okostelefonra. A könnyen használható menüben egyszeruen hozzáférhet a fényképezogép funkcióihoz, és az alkalmazás jelszóval védheto a jogosulatlan használat megakadályozása érdekében. Minden látni! A nagyfelbontású és a lencsére jellemzo széles látószög mellett az F2.0 nagy rekesznyílása szintén hozzájárul a JVC Dashcam jó képminoségéhez. Ez az érzékenység lehetové teszi nagyon magas minoségu képek rögzítését alkonyatkor és sötétben is!

Gyártó
JVC
Maximális felbontás
FullHD (1080p)

Az olcsó.hu JVC GC-GRE10-S fedélzeti kamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy JVC GC-GRE10-S fedélzeti kamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások