Gembird DCAM-005 HD autós kamera


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A kompakt Gembird DCAM-005 HD autós kamera mikrofonnal és éjszakai üzemmóddal kiváló kiegészítő lehet gépjárműjébe. Színes, 2,7 inches LCD kijelzőjével megfelelő képet ad. 720p felbon Teljes leírás >

Termékleírás

A kompakt Gembird DCAM-005 HD autós kamera mikrofonnal és éjszakai üzemmóddal kiváló kiegészítő lehet gépjárműjébe. Színes, 2,7 inches LCD kijelzőjével megfelelő képet ad. 720p felbontásával éles felvételeket készítet vele. 140 fokos, ultra nagy látószögű objektívével széles sávot lefed. Automatikusan elindítja a felvételt, ha az autó elindul. A beépített G-szenzor automatikusan elmenti és lezárja a videót baleset esetén. Rögzítse egyszerűen utazásait, legyen az akár egy kirándulás vagy városi közlekedés.

Gyártó
Gembird
Maximális felbontás
HD (720p)
Extra
Beépített kijelző HDMI kimenet

Az olcsó.hu Gembird DCAM-005 HD autós kamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Gembird DCAM-005 HD autós kamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.