ACME CarCamOneHD 720p autós kamera


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Bizonyíték biztosítása baleset esetén Úti video készítése Időpecsét órához és dátumhoz közvetlenül a felvételen Leírás Rögzíti az eseményeket útközben egy mikro SD Teljes leírás >

Termékleírás

Bizonyíték biztosítása baleset esetén
Úti video készítése
Időpecsét órához és dátumhoz közvetlenül a felvételen

Leírás
Rögzíti az eseményeket útközben egy mikro SD kártyára (CL6). A kamera automatikusan elindul, és a motor leállításánál ismételten ki is kapcsol.
A felvételeken minden részlet látható; gépkocsi rendszámok, közlekedési- és figyelmeztető táblák, útjelzők és természetesen az időjárási viszonyok is. A dátum és az aktuális időpont a felvételen rögzítésre kerül, így pontos adatokat kap a közlekedési helyzetről.
A CarCamOne loop eljárással rögzít, vagyis a legrégebbi adatok törlődnek, ha memóriahelyre van szükség. 15 perces videofelvétellel rögzíthető elöl a forgalom, vagy hátsó felszerelés esetén a tolakodó autósok, de taxiban, buszban az utastér is felügyelhető.
Esetleges rendellenességek, vagy veszélyes helyzetek egyetlen gombnyomással törlés ellen védhetők, így később számítógépes kielemzésük egyszerű.
A CarCamOne tapadókoronggal rögzíthető a szélvédőhöz, áramellátást a fedélzeti hüvelyen keresztül kap. Alapbeállításnál a kamera a generátortól függően kapcsol ki- és be, így a CarCamOne állandó áramú fedélzeti hüvelyről is megfelelően működik. Energiatakarékos, vagy elektromos- és hibrid járművek esetén a felvétel a gyújtással indul el, majd áll le.

SD kártyák csak a 6 osztálytól alkalmasak (CL6). 32GB memória kártya használata esetén a videók csak 12 óra felvételi idő után kerülnek felülírásra!

Jellemzők

Valós idejű rögzítés, 30 kép/másodperc, színes kép hanggal
600 mAh LiPo akku
Támogatja a mikro SD kártyákat 32 GB-ig (6 osztálytól)
Felbontás videó/kép: 1280 x 720
Funkciók: fotó, videó+audio, web kamera, végtelen videó, sorozatkép funkció, felügyelő videó, külső chip drive
Érzékelő: 5 megapixel
Üzemidő akkuról: kb. 1,5 óra.

Szállítás tartalma

Akciókamera
Tapadókorongos tartó
Autóindító kábel
USB kábel
Használati útmutató.

Gyártó
Acme
Maximális felbontás
HD (720p)

Az olcsó.hu ACME CarCamOneHD 720p autós kamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ACME CarCamOneHD 720p autós kamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.