Philips PTA436 3D szemüveg


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Játsszon teljes képernyőn A két résztvevős 2D videojátékok alatt általában a játékosok fél képernyőn látják saját játékterüket. A Philips kibővítette a 3D TV-készülékek funkci Teljes leírás >

Termékleírás

Játsszon teljes képernyőn
A két résztvevős 2D videojátékok alatt általában a játékosok fél képernyőn látják saját játékterüket. A Philips kibővítette a 3D TV-készülékek funkcióit, így a játékosok egyszerre, teljes képernyőn élvezhetik a két résztvevős játékokat. A 3D szemüvegeket viselve mindkét játékos csak a saját játékát látja teljes képernyőn, tehát a két játékos ugyanazon a televízión játszhat, és maximálisan élvezheti a játék izgalmait.

Állítható orrnyereg-betét a maximális személyes kényelemért
A 3D szemüvegek orrnyereg-betétei állíthatók, így bármilyen orrformához illeszkednek. Személyes kényelme még akkor is garantált, ha dioptriás szemüveget visel.

Optimális lencselefedettség még szemüvegeseknek is
A széles lencsék és a finoman ívelt keret még a szemüvegviselők arcára is tökéletesen illenek. A keret felső élén elhelyezkedő kiegészítő kapoccsal az Easy 3D szemüveget még biztosabban rögzítheti saját szemüvegéhez.

Méretek

Termék tömege: 0,17 kg
Doboz mélysége: 50 mm
Doboz magassága: 265 mm
Doboz szélessége: 145 mm


Kapcsolódó termékek

Kompatibilitás:: _PDL7906, _PFL76X6, _PFL79X6, _PFL8606D, _PFL8956D, _PFL4307, _PFL6xx7 (Eu), _PDL6907, _PFL5007 (Lat Am), _PFL6007 (Lat Am), _PFL7007 (Lat Am)

Gyártó
Philips
Típus
Passzív

Az olcsó.hu Philips PTA436 3D szemüveg árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Philips PTA436 3D szemüveg vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.