TESA 60021 RAGASZTÓSPRAY 500 ML


4.490 Ft

A tesa ragasztóspray tökéletes eredményt ad nagy felületeken, elsősorban a grafikai dizájn területén.Gyakorlatilag minden papírt, fotopapírt, filcet, parafát, bőrt és fát ragaszt egymásh Teljes leírás >

Termékleírás

A tesa ragasztóspray tökéletes eredményt ad nagy felületeken, elsősorban a grafikai dizájn területén.Gyakorlatilag minden papírt, fotopapírt, filcet, parafát, bőrt és fát ragaszt egymáshoz, továbbá fémhez, üveghez, porcelánhoz, kerámiához, számos műanyagtípushoz és kemény habhoz.Nagy felületek kifogástalan, gazdaságos, gyors és biztos ragasztásához.Erős kezdeti tapadás.A ragasztóanyag gyorsan, egyenletesen oszlik el a permetezésnek köszönhetően.A kötési idő egy oldalon alkalmazva max. 10 perc (+20 °C-on).Jó hőállóság.

Gyártó
Tesa

Az olcsó.hu TESA 60021 RAGASZTÓSPRAY 500 ML árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TESA 60021 RAGASZTÓSPRAY 500 ML vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások