TACK Kétoldalas Átlátszó Ragasztópont


596 Ft

Minimum rendelés: - tekercs, Méret:-, Szállítás: 1-5 munkanap készlettől függően! A tesa TACK(R) kétoldalú ragasztópöttyöket kicsi és könnyű tárgyak rugalmas és rövid távú rögzít Teljes leírás >

Boltok és árak

TACK Kétoldalas Átlátszó Ragasztópont  

Szállítási ár és információk:
A megrendelt termékek súlyától függ, legtöbb esetben másnapra megérkezik Önhöz.


Termékleírás

Minimum rendelés: - tekercs, Méret:-, Szállítás: 1-5 munkanap készlettől függően! A tesa TACK(R) kétoldalú ragasztópöttyöket kicsi és könnyű tárgyak rugalmas és rövid távú rögzítéséhez fejlesztettük ki. Kiegészítik a tesa ideiglenes rögzítési megoldásait. A tesa TACK(R) hatszögű és ötszögű ragasztópöttyei rendkívül laposak és átlátszóak. - Egyszerű és tiszta - Nem hagy zsíros nyomot - Átlátszó és vékony - Többször használható és áthelyezhető - A megfelelően szilárd felületekről nyomtalanul eltávolítható* - Mágnesek és rajzszögek intelligens alternatívája - UV-álló A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is. Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük.

Az olcsó.hu TACK Kétoldalas Átlátszó Ragasztópont árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TACK Kétoldalas Átlátszó Ragasztópont vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások