TESA 60021 RAGASZTÓSPRAY 500 ML


4.220 Ft

Termék leírás: A tesa ragasztóspray tökéletes eredményt ad nagy felületeken, elsosorban a grafikai dizájn területén.Gyakorlatilag minden papírt, fotopapírt, filcet, parafát, bort és fát Teljes leírás >

Termékleírás

Termék leírás: A tesa ragasztóspray tökéletes eredményt ad nagy felületeken, elsosorban a grafikai dizájn területén.Gyakorlatilag minden papírt, fotopapírt, filcet, parafát, bort és fát ragaszt egymáshoz, továbbá fémhez, üveghez, porcelánhoz, kerámiához, számos muanyagtípushoz és kemény habhoz.Nagy felületek kifogástalan, gazdaságos, gyors és biztos ragasztásához.Eros kezdeti tapadás.A ragasztóanyag gyorsan, egyenletesen oszlik el a permetezésnek köszönhetoen.A kötési ido egy oldalon alkalmazva max. 10 perc (+20 °C-on).Jó hoállóság.

Gyártó
Tesa

Az olcsó.hu TESA 60021 RAGASZTÓSPRAY 500 ML árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TESA 60021 RAGASZTÓSPRAY 500 ML vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások