Vaillant miniVED H 4/1 N bojler


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Vaillant miniVED H 4/1 N elektromos nyitott rendszerű (nyomásmentes) átfolyós vízmelegítő. A miniVED elektromos vízmelegítőhöz a 302595 cikkszámű csaptelep vagy azzal azonos működés Teljes leírás >

TermékleírásA Vaillant miniVED H 4/1 N elektromos nyitott rendszerű (nyomásmentes) átfolyós vízmelegítő. A miniVED elektromos vízmelegítőhöz a 302595 cikkszámű csaptelep vagy azzal azonos működésű termék használható. Tökéletes megoldás a vendégszobák egyedi csapolási helyének átfolyós rendszerű használati melegvíz ellátásához. A kompakt kialakítású készülék bárhol felszerelhető, ahol hidegvíz és elektromos csatlakoztatási lehetőség van, de még a legkisebb mosdó esetén is szinte észrevétlen marad. A kívánt melegvíz rövid idő alatt és olyan sokáig folyik, ameddig csak szükség van rá. A csaptelephez alkalmazható speciális perlátornak és az átfolyt vízmennyiség korlátozásának köszönhetően a miniVED vízmelegítő 65%-al kevesebb energiát fogyaszt, mint egy tárolós vízmelegítő: kis beruházással tehát nagy hatékonyság érhető el.

Termék részletes ismertetése:

A VED 4/1 N típushoz a 302595 cikkszámű csaptelep vagy azzal azonos működésű termék használható
Nyitott rendszerű, nyomásmentes, csak nyomásálló csappal használható
Költséghatékony és takarékos melegvíz készítés
A melegvíz csap által egyszerűen működtethető
Kézmosók és mosdók ideális terméke: gyors és egyben takarékos
A vízmelegítő csak mosdó alá szerelhető


Gyártó
Vaillant
Üzem
Elektromos
Teljesítmény
4.4 kW

Az olcsó.hu Vaillant miniVED H 4/1 N bojler árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Vaillant miniVED H 4/1 N bojler vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.