Stiebel Eltron SN 10 SLi elektromos vízmelegítő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Elektromos nyílt rendszerű vízmelegítő, Felső elhelyezésű, Tároló kapacitás: 10 l Műszaki adatok: Tárolt vízmennyiség: 10 l Súly: 5 kg Magasság: 503 mm Szélesség: 295 mm Mélység Teljes leírás >

Termékleírás

Elektromos nyílt rendszerű vízmelegítő, Felső elhelyezésű, Tároló kapacitás: 10 l

Műszaki adatok:

Tárolt vízmennyiség: 10 l
Súly: 5 kg
Magasság: 503 mm
Szélesség: 295 mm
Mélység: 275 mm

Stiebel Eltron SN 10 SLi új nyíltrendszerű nyomás nélküli melegvíztároló mosogató fölé beépíthető. A készülék műanyag tartályos, ezért nyomás alá nem helyezhető, csak speciális csapteleppel telepíthető. A készülék nem csak formavilágában újult meg, de csöpögés mentes modullal és thermo-stop funkcióval is ellátott. A csöpögés mentes modul megakadályozza a táguló víz csöpögését felmelegítés alatt. A hőstop funkció biztosítja a csaptelep kellemetlen felmelegedését. 1 kW, 2 kW ill. 3,3 kW teljesítményű fűtőbetétjeik gyors felmelegítést tesznek lehetővé teljesen hideg állapotból is. Tárolótérfogata 10 literes, a hőmérséklet beállítás 35–85C között folyamatos. Fagyvédelemmel ellátott. Felszerelése speciális csaptelepet igényel! Védettsége IP 24.

Termék részletes ismertetése:

Nyíltrendszerű melegvíztároló
Mosogató fölé beépíthető
Műanyag tartály
Thermo-stop funkció
Csöpögés mentes modul
Hőstop funkció
Fehér színű
Fagyvédelemmel ellátott
Teljesítmény: 2 kW

Gyártó
Stiebel Eltron
Üzem
Elektromos tároló
Űrtartalom
10 liter
Teljesítmény
2 kW

Az olcsó.hu Stiebel Eltron SN 10 SLi elektromos vízmelegítő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Stiebel Eltron SN 10 SLi elektromos vízmelegítő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.