Stiebel Eltron DHE 18 SLi 25A elektromos


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Elektromos vízmelegítő, Teljesítmény: 18 kW, Lebiztosítás: 25 A Műszaki adatok: Súly: 4,5 kg Magasság: 478 mm Szélesség: 225 mm Mélység: 105 mm Stiebel Eltron DHE 18 SLi 25A átfoly Teljes leírás >

Termékleírás

Elektromos vízmelegítő, Teljesítmény: 18 kW, Lebiztosítás: 25 A

Műszaki adatok:

Súly: 4,5 kg
Magasság: 478 mm
Szélesség: 225 mm
Mélység: 105 mm

Stiebel Eltron DHE 18 SLi 25A átfolyó rendszerű vízmelegítő kisméretű, készenléti hővesztesége a melegvíztárolókkal ellentétben nincs, a kis víztérfogat miatt biztonsági szelepet ehhez nem kell beépíteni. A speciális kialakítású fűtőszálnak és a műanyag belsőnek köszönhetően a vízkövesedés vagy a korrózió valószínűsége gyakorlatilag nulla.

Az új attraktív külsővel rendelkező DHE SLi készüléken a kívánt vízhőmérséklet fokra pontosan beállítható 20 és 60 C között. 4 wellness zuhanyzási programmal rendelkezik: téli felfrissítés, nyári fitnesz és vérkeringést segítő program. Ezen kívül beállítható egy állandó hőmérséklet (gyerekvédelem), kádfeltöltésnél a vízmennyiség (5-200 l) és a háttérvilágítás. A villamos kábel csatlakozás beköthető mindkét oldalról. Az elektronikus szabályzásnak köszönhetően előmelegített vizet is képes fogadni 60 C-ig. A készülékek védettsége IP 25.

Termék részletes ismertetése:

Elektromos vízmelegítő
Kisméretű
Műanyag belső
Speciális kialakítású fűtőszál
4 wellnes zuhanyzási program
Állandó hőmérséklet beállítás
Gyermekvédelem
Háttérvilágítás
Elektronikus szabályzás
Védettség IP 25
Lebiztosítás 3/25 A
Névleges áramfelvétel: 26 A
Nyomásesés: 0,04 (0,4)/5,2 MPa(bar)/l/perc
Névleges térfogat: 0,4 l
Vízcsatlakozás G ½”
Elektromos bekötés: 3/PE ~400 V
Hidegvíz belépési hőmérséklet Max. 65 C

Gyártó
Stiebel Eltron
Üzem
Elektromos
Teljesítmény
18 kW

Az olcsó.hu Stiebel Eltron DHE 18 SLi 25A elektromos vízmelegítő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Stiebel Eltron DHE 18 SLi 25A elektromos vízmelegítő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.