Stiebel Eltron DHB 18 STi elektromos


111.919 Ft

Elektromos vízmelegítő, Teljesítmény: 18 kW, Lebiztosítás: 25 A Műszaki adatok: Súly: 3,6 kg Magasság: 470 mm Szélesség: 225 mm Mélység: 110 mm Stiebel Eltron DHB 18 STi készülék Teljes leírás >

Termékleírás

Elektromos vízmelegítő, Teljesítmény: 18 kW, Lebiztosítás: 25 A

Műszaki adatok:

Súly: 3,6 kg
Magasság: 470 mm
Szélesség: 225 mm
Mélység: 110 mm

Stiebel Eltron DHB 18 STi készülék elektronikusan vezérelt átfolyó rendszerű vízmelegítő. A kívánt hőmérséklet az előlapon található forgatógombbal 3 fokozatban 35, 45, 55⁰C-on beállítható. Speciális kialakítású fűtőszálának és a műanyag belsőnek köszönhetően a vízkövesedés valószínűsége gyakorlatilag nulla.

Termék részletes ismertetése:

Elektromos vízmelegítő
Átfolyós rendszerű
Forgatógombós hőmérséklet beállítás
Speciális fűtőszál
Műanyag belső
Vízkövesedés valószínűsége gyakorlatilag nulla
Hőmérséklet beállítás kb. 35, 45, 55 C
Fehér színű
Védettség IP 25
Elektromos csatlakozás 3/PE, 400V

Gyártó
Stiebel Eltron
Üzem
Elektromos
Teljesítmény
18 kW

Az olcsó.hu Stiebel Eltron DHB 18 STi elektromos vízmelegítő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Stiebel Eltron DHB 18 STi elektromos vízmelegítő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások