Radeco POC.D-5 Luna tárolós vízmelegítő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Tárolós vízmelegítő, Alsó elhelyezés, Térfogat: 5l Műszaki adatok: Tárolt vízmennyiség: 5 l Megengedett üzemi nyomás: 6 bar Súly: 4,4 kg Magasság: 427 mm Szélesség: 285 mm Mélysé Teljes leírás >

Termékleírás

Tárolós vízmelegítő, Alsó elhelyezés, Térfogat: 5l

Műszaki adatok:

Tárolt vízmennyiség: 5 l
Megengedett üzemi nyomás: 6 bar
Súly: 4,4 kg
Magasság: 427 mm
Szélesség: 285 mm
Mélység: 163 mm

Radeco-Kospel POC.D-5 Luna inox tárolós vízmelegítő alkalmas háztartásokban vagy közintézményekben mosdó vagy mosogató egységek helyi melegvízellátásának kiszolgálására. A tartály anyaga rozsdamentes acél, melynek köszönhetően a készülék nyomásálló, ezáltal az élettartama is jelentősen magasabb a hasonló szabad kifolyású berendezésekkel szemben. A tartály PU hőszigeteléssel van ellátva, így csökken a hő- és energiavaszteség.

Radeco-Kospel POC.D-5 Luna olyan vízrendszerekben alkalmazható ahol a hálózati víznyomás nem haladja meg a 0,6MPa-t (6 bar). Amennyiben a hálózati víznyomás magasabb, mint 0,6MPa (6 bar) akkor nyomáscsökkentőt kell beszerelni a hideg víz oldali csatlakozásba. A biztonsági szelepen előfordulhat szivárgás, csöpögés. Ez normális jelenség, nem hiba. A biztonsági szelepet nem szabad blokkolni, mert ez működési rendellenességet okozhat. A biztonsági szelepet nem szabad fagyveszélyes helyiségbe telepíteni. A vízmelegítő és a biztonsági szelep közé nem szabad elzáró szelepet beépíteni.

Termék részletes ismertetése:

Tárolós rendszerű, nyomás alá helyezhető elektromos vízmelegítő
Alsó elhelyezés
Bármilyen csapteleptipussal használható
Speciális csapteleppel a készülék szabadkifolyású vízmelegítőként is használható
Tartály térfogata: 5 liter
Gyors vízmelegítés: ( 5,5 Min.-Δt=25C)
Kiváló minőségű rozsdamentes acél tartály, PU hőszigeteléssel
Nyomásállóság: 6 bar
Fokozatmentesen állítható vízhőmérséklet: 23-70C
Fagyvédelmi fokozat
Alektromos teljesítmény: 2000
Tartozék: biztonsági szelep

Gyártó
Radeco
Üzem
Elektromos
Űrtartalom
5 liter
Teljesítmény
2 kW

Az olcsó.hu Radeco POC.D-5 Luna tárolós vízmelegítő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Radeco POC.D-5 Luna tárolós vízmelegítő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.