Radeco KDH Luxus 15 kW átfolyós vízmelegítő


84.999 Ft

Átfolyós vízmelegítő, Teljesítmény: 15 kW, Vízhozam: 7,2 l/min Radeco KDH Luxus 15 átfolyós vízmelegítő több csapolóhoz is beköthető melegvízforrás. Könnyű a szerelhetősége, kö Teljes leírás >

Termékleírás

Átfolyós vízmelegítő, Teljesítmény: 15 kW, Vízhozam: 7,2 l/min

Radeco KDH Luxus 15 átfolyós vízmelegítő több csapolóhoz is beköthető melegvízforrás. Könnyű a szerelhetősége, köszönhetően a készüléken belüli rugalmas kötőcsöveknek. Automatikus bekapcsolás és teljesítmény választás az átfolyó víz mennyiségének függvényében. Maximális áramfelvételt korlátozó kapcsoló, gazdaságos energiafogyasztást idéz elő. Rézből készült korszerű vízmelegítő szerkezet, mely rugalmas műanyagból készült membrános víznyomáskülönbség kapcsolóval rendelkezik.

Termék részletes ismertetése:

Átfolyós vízmelegítő
Termikus védelem
Könnyű szerelhetőség
Automatikus bekapcsolás és teljesítmény választás
Gazdaságos energiafogyasztás
Rézből készült korszerű vízmeleítő
Minőségi ABS műanyagból készült burkolat
Üzemjelző lámpa
Minőségi mikrokapcsolók
Könnyű szerelhetőség köszönhetően a készüléken belüli rugalmas kötőcsöveknek
Korszerű vonalvezetés, esztétikus megjelenés, kis méret

Gyártó
Radeco
Üzem
Elektromos
Teljesítmény
15 kW

Az olcsó.hu Radeco KDH Luxus 15 kW átfolyós vízmelegítő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Radeco KDH Luxus 15 kW átfolyós vízmelegítő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások