Radeco KDE Bonus 15 kW elektromos átfolyós


115.999 Ft

Elektromos átfolyós vízmelegítő, Teljesítmény: 15 kW, Vízhozam: 7,2 l/min Radeco KDE Bonus 15 kW különleges komfortot nyújtó elektronik átfolyós vízmelegítő több csapolóhoz is bekö Teljes leírás >

Termékleírás

Elektromos átfolyós vízmelegítő, Teljesítmény: 15 kW, Vízhozam: 7,2 l/min

Radeco KDE Bonus 15 kW különleges komfortot nyújtó elektronik átfolyós vízmelegítő több csapolóhoz is beköthető melegvízforrás. Folyamatos hőmérséklet szabályozás 30 és 60 C fok között, valamint elektromos melegvízszabályozást biztosít az átfolyó víz mennyiségétől függően. Az előzetesen felmelegített víz tovább melegíthető (pl. napelemes rendszerbe való bekötéssel.) Bekapcsolás már 0,1 MPa nyomásnál és 2,5 l/min víznyomásnál.

Termék részletes ismertetése:

Elektromos vízmelegítő
Több csapolóhoz is beköthető
Korszerű vonalvezetés esztétikus kis méret
Vízmelegítő működését vezérlő minőségi elektromos alaktrészek
Termikus védelem
Üzemjelző lámpa
Könnyű szerelhetőség köszönhetően a készüléken belül rugalmasan elmozdítható csöveknek

Gyártó
Radeco
Üzem
Elektromos
Teljesítmény
15 kW

Az olcsó.hu Radeco KDE Bonus 15 kW elektromos átfolyós vízmelegítő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Radeco KDE Bonus 15 kW elektromos átfolyós vízmelegítő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások