Hajdu PT 300C puffertároló szigetelés nélkül


155.990 Ft -tól

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. puffertárolói zárt, meleg vizes központi fűtési rendszerek hőtárolójaként szolgálnak. Kialakításuktól függően hőtermelőként rácsatlakoztathatók gáz- Teljes leírás >

Termékleírás

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. puffertárolói zárt, meleg vizes központi fűtési rendszerek hőtárolójaként szolgálnak. Kialakításuktól függően hőtermelőként rácsatlakoztathatók gáz- és olajtüzelésű fűtőkészülékek, szilárd tüzelőanyagú, biomassza kazánok, szolár rendszerek, valamint hőszivattyúk. Összekapcsolhatók HMV indirekt tárolókkal, de egyes típusai közvetlenül is tudnak használati meleg vizet szolgáltatni.

Álló kivitelben, 300-1000 literes űrtartalommal "üres", csőkígyós és kombi kivitelben kerülnek forgalomba.

A puffertartály belső felületének nincs korrózióvédelme, így csak fűtővízzel tölthető fel. A tárolók szigetelése 100 mm vastag lágy poliuretán hab; köpenyük műbőr. A köpeny és a szigetelés szerelhető, így ezeket eltávolítva állítható a tároló az üzemelési helyére. Szigetelés nélkül a legnagyobb puffertartály is bevihető 800-as méretű ajtón.

Típusválaszték:

PT típuscsalád PT...C típuscsalád PT...CF típuscsaládmagas tartály nyomásállóság (6 bar)
kiváló hőszigetelés
ideális méretek és csonkelrendezés
szerelhető köpeny és szigetelés
ürítő csonk (500 l, 750 l, 1000 l)
terelő lemezek
opcionális elektromos fűtőpatron
festett tartály külső felület

Gyártó
Hajdu
Üzem
tároló
Űrtartalom
300 liter

Az olcsó.hu Hajdu PT 300C puffertároló szigetelés nélkül árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hajdu PT 300C puffertároló szigetelés nélkül vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások

Harangi Sándor
anonim user
Mennyibe kerül az 1000 l hőcserélő nélküli puffer tároló hőszigetelés?

0620 3357-630