Ferroli Blue Ocean HN 12l Honey 1,5 kW elektromos


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Elektromos vízmelegítő, Függőleges elhelyezésű, Tárolt vízmennyiség: 12 l Műszaki adatok: Tárolt vízmennyiség: 12 l Megengedett üzemi nyomás: 0,85 Mpa Súly: 6 kg Magasság: 495 mm S Teljes leírás >

Termékleírás

Elektromos vízmelegítő, Függőleges elhelyezésű, Tárolt vízmennyiség: 12 l

Műszaki adatok:

Tárolt vízmennyiség: 12 l
Megengedett üzemi nyomás: 0,85 Mpa
Súly: 6 kg
Magasság: 495 mm
Szélesség: 295 mm
Mélység: 262 mm

Ferroli Blue Ocean HN 12l Honey 1,5 kW elektromos vízmelegítő jó hatásfokú, elektromos üzemű, korszerű készülék. A növelt vastagságú és szilárdságú poliuretán szigetelőréteg hatékonyan megakadályozza a lehűlést. A tároló túlmelegedés és túlnyomás elleni védelemmel egyaránt el van látva.

Termék részletes ismertetése:

Elektromos vízmelegítő
Falra, függőleges elhelyezésű
Korszerű készülék
Poliuretán szigetelőréteg
Túlmelegedés elleni védelem
Túlnyomás elleni védelem

Gyártó
Ferroli
Üzem
Elektromos
Űrtartalom
12 liter
Teljesítmény
1.5 kW

Az olcsó.hu Ferroli Blue Ocean HN 12l Honey 1,5 kW elektromos vízmelegítő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ferroli Blue Ocean HN 12l Honey 1,5 kW elektromos vízmelegítő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.