Bosch Therm 4000 OC W 125 V2 P vízmelegítő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kémény nélküli fali átfolyós vízmelegítő, mely alkalmas egy vízfelvételi hely kiszolgálására max. 5 liter/perc melegvíz mennyiséggel. A készülék Oxystop-funkcióval van felszerelve, m Teljes leírás >

Termékleírás

Kémény nélküli fali átfolyós vízmelegítő, mely alkalmas egy vízfelvételi hely kiszolgálására max. 5 liter/perc melegvíz mennyiséggel. A készülék Oxystop-funkcióval van felszerelve, mely kikapcsolja a készüléket, ha a helyiség szén-dioxid tartalma megnő. Ha működés közben a gyújtóláng kialszik, vagy a készülék kikapcsol, akkor biztonsági kikapcsolásról van szó. A készülék megfelelő szellőztetése után a készüléket ismét üzembe lehet helyezni.


Készülék előnyeiNem igényel kéménycsatlakozást.

5 liter/perc kifolyási vízmennyiség.

Kézi szabályozás.

Közvetlen csapolású, ezért mosdók, kézmosók ellátására alkalmas.

Gyártó
Bosch
Üzem
Elektromos
Teljesítmény
8.7 kW

Az olcsó.hu Bosch Therm 4000 OC W 125 V2 P vízmelegítő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch Therm 4000 OC W 125 V2 P vízmelegítő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.