Ariston Velis VLS 80 bojler


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Ariston Velis VLS 80 új generációs elektromos vízmelegítő. Az új termékcsalád megbízható kijelzőkkel van ellátva, melyeket egyszerű és könnyű használni. Az Ariston vízmelegítő Teljes leírás >

TermékleírásAz Ariston Velis VLS 80 új generációs elektromos vízmelegítő. Az új termékcsalád megbízható kijelzőkkel van ellátva, melyeket egyszerű és könnyű használni. Az Ariston vízmelegítő elegáns szürke házba épített, világoskék színű LED kijelzővel van ellátva, amely a hőmérsékletet mutatja. Az Ariston megtalálta a kompaktság, az energiahatékonyság és a design közötti egyensúlyt, ezáltal a vízmelegítőt egy modern háztartási berendezéssé változtatta. A Velis sorozat mindössze 27 cm mély, így bárhová felszerelhető. Az Ariston Velis bojler függőlegesen és vízszintesen is felszerelhető. Az Ariston Velis új arculatot kölcsönöz az Ön fürdőszobájának, az ECO funkcióval pedig akár 10%-os megtakarítás is lehetséges.

Termék részletes ismertetése:

Rétegtárolós (2 belső tartállyal)
Extra gyors felfűtési idő, folymatos melegvíz biztosítás
Zuhanyozás kész logika
ECO funkció
Két magnézium anód két 5 csavaros karimában
Vastag hőszigetelés
Érintőképernyős LED kijelző
Többféle elhelyezés (függőleges és vízszintes szerelési mód)
Titán bevonatú tartály
Biztonsági nyomásszelep 8 bar nyomásnál


Gyártó
Ariston
Üzem
Elektromos
Űrtartalom
80 liter
Teljesítmény
1.5 kW

Az olcsó.hu Ariston Velis VLS 80 bojler árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ariston Velis VLS 80 bojler vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.