Ariston Velis Premium VLS 80 bojler


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Ariston Velis Premium VLS 80 falra szerelhető elektromos tárolós vízmelegítő. A legjobban testre szabható Ariston vízmelegítő, mely optimálisan egyesíti az esztétikumot, az energia tak Teljes leírás >

TermékleírásAz Ariston Velis Premium VLS 80 falra szerelhető elektromos tárolós vízmelegítő. A legjobban testre szabható Ariston vízmelegítő, mely optimálisan egyesíti az esztétikumot, az energia takarékosságot és a teljesítményt. Az új termékcsalád megszokott funkcióin túl az Ariston Velis Premium testre szabható funkciókkal rendelkezik: lehetővé teszi a napi programozást és az Ön ízlésének megfelelő színű előlapok egyéni ízlés szerint kiválasztását. Akár 20%-os energia megtakarítás: automatikus programokat kínál a meleg víz előállítására. Az Ariston Velis bojler függőlegesen és vízszintesen is felszerelhető.

Termék részletes ismertetése:

Programozási lehetőség
Rétegtárolós (2 belső tartállyal)
Extra gyors felfűtési idő, folymatos melegvíz biztosítás
Zuhanyozás kész logika
ECO funkció
Két magnézium anód két 5 csavaros karimában
Vastag hőszigetelés
Érintőképernyős LED kijelző
Többféle elhelyezés (függőleges és vízszintes szerelési mód)
Titán bevonatú tartály
Biztonsági nyomásszelep 8 bar nyomásnál


Gyártó
Ariston
Üzem
Elektromos
Űrtartalom
80 liter
Teljesítmény
1.5 kW

Az olcsó.hu Ariston Velis Premium VLS 80 bojler árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ariston Velis Premium VLS 80 bojler vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.