Ariston Velis EVO 50 bojler


56.849 Ft -tól

Fali, tárolós elektromos vízmelegítő, Űrtartalom: 50 l, Teljesítmény: 1,5 kW Műszaki adatok: Teljesítmény: 1,5 kW Felfűtési idő: 90 perc Tartálybevonat: zománcozott Űrtartalom: 50 l Teljes leírás >

Termékleírás

Fali, tárolós elektromos vízmelegítő, Űrtartalom: 50 l, Teljesítmény: 1,5 kW

Műszaki adatok:

Teljesítmény: 1,5 kW
Felfűtési idő: 90 perc
Tartálybevonat: zománcozott
Űrtartalom: 50 l
Magasság: 776 mm
Súly: 20 kg

Ariston Velis EVO 50 falra szerelhető tárolós vízmelegítő

A kényelem Smart oldala. A Velis EVO termékek élvonalbeli technológiájuknak köszönhetően teljesen új alapokra helyezik a kényelemről alkotott fogalmat. Két beépített tárolójával biztosítja a víz legjobb rétegződését, ezzel is csökkentve az első zuhanyzáshoz szükséges időt. Az Ariston Velis EVO mindössze 50 perc alatt zuhanykész. A kijelzőn könnyen beállítható a kívánt hőfok, és a rendszer jelzi, ha elkészült a zuhanyhoz szükséges vízmennyiség.

A megnyerő, exkluzív olasz desing-nak és a többpozíciós elhelyezési lehetőségnek köszönhetően harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő berendezéséhez.

A Velis EVO 50 tárolós vízmelegítők a tartósság érdekében SMART öntisztító fűtőelemmel, titánium borítású dupla tartállyal felszerelt vízmelegítő, áram-, vagy vízkimaradás esetére ABS biztonsági védelemmel ellátva.

Termék részletes ismertetése:

Falra szerelhető elektromos, tárolós vízmelegítő
50 liter űrtartalom
„B” energiaosztály
Duplatartályos felépítés
Zuhanykész állapot 50 perc alatt
Fehér felület, olasz formatervezés
Helytakarékos (27 cm mély)
Poliuretán szigetelés
Titániummal zománcozott dupla belső acéltartály
Ecoloy bevonatú fűtőelem
Függőleges, vagy vízszintes elhelyezés
LED kijelző, termosztáttal
„Zuhany kész” funkció
ECO funkció
Szupercsendes vízmelegítés
ABS 2.0 biztonsági rendszer

Gyártó
Ariston
Üzem
Elektromos
Űrtartalom
50 liter
Teljesítmény
1.5 kW

Az olcsó.hu Ariston Velis EVO 50 bojler árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ariston Velis EVO 50 bojler vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások