Ariston TI Shape Small 10 OR elektromos


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Ariston TI Shape Small 10 OR falra szerelhető tárolós rendszerű elektromos vízmelegítő. Mosogató fölé szerelhető az Ariston Shape Small OR vízmelegítő. Az Ariston vízmelegítő zomá Teljes leírás >

TermékleírásAz Ariston TI Shape Small 10 OR falra szerelhető tárolós rendszerű elektromos vízmelegítő. Mosogató fölé szerelhető az Ariston Shape Small OR vízmelegítő. Az Ariston vízmelegítő zománcozott belső tartállyal, valamint túlnyomás ellen védő biztonsági szeleppel is rendelkezik.

Termék részletes ismertetése:

Zománcozott belső tartály
Nagyméretű magnéziumanód
Külső hőmérsékletszabályozás
Túlnyomás ellen védő biztonsági szelep
Nagy hatékonyságú vastag poliuretánhab-szigetelés


Gyártó
Ariston
Üzem
Elektromos
Űrtartalom
10 liter
Teljesítmény
1.5 kW

Az olcsó.hu Ariston TI Shape Small 10 OR elektromos vízmelegítő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ariston TI Shape Small 10 OR elektromos vízmelegítő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.