Ariston Pro R 120 VTS bojler


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Ariston Pro R 120 VTS falra szerelhető elektromos tárolós rendszerű vízmelegítő, ami bal oldali bekötésű fűtőspirált tartalmaz. Az új generációs Ariston elektromos vízmelegítő az e Teljes leírás >

Termékleírás

Az Ariston Pro R 120 VTS falra szerelhető elektromos tárolós rendszerű vízmelegítő, ami bal oldali bekötésű fűtőspirált tartalmaz. Az új generációs Ariston elektromos vízmelegítő az energiamegtakarítást, biztonságot és a CO2 csökkentését segítő új technológiai megoldások mellett új, fejlettebb designnal is rendelkezik. Az Ariston PRO R új Smart kijelzője a hőmérsékletet az elülső LED-es vezérlőpanelon jeleníti meg. Amikor a használó beállítja a hőmérsékletet, a kijelző az elért hőmérsékletet folyamatosan világító, a beállított hőmérsékletet pedig villogó LED-ekkel jelzi. Az RTD elektromos vízmelegítő egy olyan fűtőspirállal rendelkezik, melynek köszönhetően egy másik hőtermelőn (szilárd tüzelésű- vagy gázkazán) keresztül is rá tudunk fűteni a tárolóban lévő vízre.

Termék részletes ismertetése:

Hőmérséklet-szabályozás
IP X4 védelem
PRO hőmérő
Belső tartály átmérő: 412 mm
Külső átmérő: 450 mm
Szigetelés vastagság: 19 mm
Hőcserélő felület: 7000 cm2
Exkluzív design
Bementi/kimeneti csatlakozó méret: G ½
Termoelektromos kapcsolat méret: : G ¾
Nagy mennyiségű melegvíz
Vastag poliuretán szigetelés
Üvegborítású belső tartály
Termosztátos vezérlés
Vertikális elhelyezés
Új hatékony hőmérő termosztát bipoláris biztonsági rendszerrel
Nagy magnéziumanód
Vastag poliuretán szigetelés
Termosztátos vezérlés
Szigorú követelmények szerint tesztelt

Gyártó
Ariston
Üzem
Elektromos
Űrtartalom
120 liter
Teljesítmény
1.8 kW

Az olcsó.hu Ariston Pro R 120 VTS bojler árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ariston Pro R 120 VTS bojler vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.