Tefal QT2020E0 IXEO Power ruhagőzölő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Gyors és hatékony: Forradalom a vasalásban és a ruhaápolásbanA Tefal IXEO Power minden egyben ruhagőzölő a nagynyomású technológiát kombinálja a beépített három állású vasalódeszká Teljes leírás >

Termékleírás

Gyors és hatékony: Forradalom a vasalásban és a ruhaápolásbanA Tefal IXEO Power minden egyben ruhagőzölő a nagynyomású technológiát kombinálja a beépített három állású vasalódeszkával a kiváló gőzteljesítmény és tökéletes eredmények érdekében, amelyek segítik Önt abban, hogy mindig jól nézzen ki. Az ergonomikus vasalódeszka, amelyet egyszerűen vízszintes vagy függőleges helyzetbe állíthat, az ultra könnyű vasalóval közösen új szintre emeli a vasalás élményét. Gyors, 70 másodperces bemelegedés - az IXEO POWER vasalóval 2x gyorsabban kivasalja az ingét és ideális megoldás az egyszerű és mindennapi tökéletes vasaláshoz.

Gyártó
Tefal
Típus
ruhagőzőlő
Vasalótalp
rozsdamentes acél
Teljesítmény
2170 W
Víztartály
1100 ml

Az olcsó.hu Tefal QT2020E0 IXEO Power ruhagőzölő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Tefal QT2020E0 IXEO Power ruhagőzölő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.