Tefal QT1020E0 IXEO vasaló


89.650 Ft

Villámgyors ruhaápolás az első igazán sokoldalú vasalási és gőzölési megoldással A Tefal IXEO egy különösen sokoldalú megoldás vasaló és ruhagőzölő funkcióval, melynek köszön Teljes leírás >

Termékleírás

Villámgyors ruhaápolás az első igazán sokoldalú vasalási és gőzölési megoldással

A Tefal IXEO egy különösen sokoldalú megoldás vasaló és ruhagőzölő funkcióval, melynek köszönhetően könnyedén és kényelmesen gondoskodhat a ruhatára kivasalásáról, és pillanatok alatt tökéletesen eredményeket érhet el. A beépített három pozíciós Smart Vertical Board vasalódeszka a ruhákról való gondoskodás teljesen új felfogását kínálja, mely az ergonomikus függőleges formatervet, a kiváló hatékonyságú gőzölést és a könnyű vasalást ötvözi. A Tefal IXEO tökéletes megoldás, mely hagyományos vasalódeszka nélkül is lehetővé teszi, hogy minden nap rendezetten és tökéletesen nézzen ki.

Gyártó
Tefal
Típus
ruhagőzőlő
Vasalótalp
rozsdamentes acél
Teljesítmény
1600 W
Víztartály
1000 ml

Az olcsó.hu Tefal QT1020E0 IXEO vasaló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Tefal QT1020E0 IXEO vasaló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások