Tefal FV4860 Ultragliss Anti-drip 60 gőzölős


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kétrétegű vasalótalp 360° Ultraglide Durilium – a legjobban sikló vasalótalp, minden irányban könnyű vasalás, megakadályozza a gyűrődések kialakulását, teljesítmény 2400 W, extra g Teljes leírás >

Termékleírás

Kétrétegű vasalótalp 360° Ultraglide Durilium – a legjobban sikló vasalótalp, minden irányban könnyű vasalás, megakadályozza a gyűrődések kialakulását, teljesítmény 2400 W, extra gőz 130 g/perc, válltoztatható gőz 0-40 g/perc, Anti-drip a csepegés ellen, Easy cord rendszer - könnyű tápkábel kezelés, kettős vízkőgátló rendszer – beépített kazetta és kivehető rúd (ventil), függőleges gőz , XL víztartály: 300 ml a gyors vízfeltöltéshez, nagy, nyitott csúszásmentes sarok a biztos stabilitásért, öntisztítás, vízspriccelés, kényelmes fogantyú, tápkábel hossz 2 m.

Gyártó
Tefal
Típus
gőzölős vasaló
Teljesítmény
2400 W
Víztartály
300 ml

Az olcsó.hu Tefal FV4860 Ultragliss Anti-drip 60 gőzölős vasaló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Tefal FV4860 Ultragliss Anti-drip 60 gőzölős vasaló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.