TEFAL GV 6770 Effectis 70


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Tefal GV 6770 Effectis 70 a gőzvasalók egyik legkiemelkedőbb darabja, mely megkönnyíti mindennapjait! A gőz 2 perc alatt készen áll a vasalásra a legmagasabb fokozaton. Bármikor utántölthe Teljes leírás >

Termékleírás

A Tefal GV 6770 Effectis 70 a gőzvasalók egyik legkiemelkedőbb darabja, mely megkönnyíti mindennapjait! A gőz 2 perc alatt készen áll a vasalásra a legmagasabb fokozaton. Bármikor utántölthető. A csökkentett gőzmennyiséggel működő ECO üzemmód használatával akár 20% energiát spórolhat meg mindezt anélkül, hogy a vasalási eredményt rontaná. Az egyedülálló Ultragliss Diffusion vasalótalp egyszerű és és gyors vasalást tesz lehetővé minden irányban köszönhetően a rajta található nagy mennyiségőű gőznyílásoknak. A Tefal gőzölős vasaló biztonságosan rögzíthető , ennélfogva egyszerűen hordozható. Mindemellett garantáltan kíméletes minden típusú anyaghoz.

Gyártó
Tefal
Típus
gőzölős vasaló
Vasalótalp
ultragliss diffusion

Az olcsó.hu TEFAL GV 6770 Effectis 70 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TEFAL GV 6770 Effectis 70 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.