Siemens gőzölős Ingvasaló TJ10500


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ki nem álmodott már egy robotról, amely elvégzi a háztartási munkát helyettünk? A Siemens Dressman TJ 10500 vasaló robot segítségére lesz abban, hogy soha többé ne kelljen vasalnia. A Dres Teljes leírás >

Termékleírás

Ki nem álmodott már egy robotról, amely elvégzi a háztartási munkát helyettünk? A Siemens Dressman TJ 10500 vasaló robot segítségére lesz abban, hogy soha többé ne kelljen vasalnia. A Dressman TJ 10500 felfújható és beállítható vasalóbábujának köszönhetően minden inget és zakót kivasal. A 36-tól az 52-ig, az S-től az XXL-ig, minden inget kivasal a Dressman. A Dressman TJ 10500 ruhaszárító roboton hidegprogram is van, mellyel a már viselt zakók frissíthetők fel és 2 melegprogram a vastag, nedves zakók szárításához. A Dressman TJ 10500 robot teljesen automatikus, nem szükséges felügyelni, hangjelzéssel jelzi a program végét. A gyorsan felállítható illetve elpakolható Dressman TJ 10500 vasaló robot görgőkön mozgatható. Időt nyerhet vele!

Típus
ingvasaló
Teljesítmény
3400 W
Gyártó
Siemens

Az olcsó.hu Siemens gőzölős Ingvasaló TJ10500 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Siemens gőzölős Ingvasaló TJ10500 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.