Russell Hobbs 20630-56 Power Steam Ultra vasaló


21.990 Ft

A 3100 W teljesítményű vasaló 15%-kal gyorsabban melegszik fel és 50%-kal gyorsabban siklik **, így könnyítve meg a munkát. A készülék kerámia talpának köszönhetően még a legma Teljes leírás >

Termékleírás

A 3100 W teljesítményű vasaló 15%-kal gyorsabban melegszik fel és 50%-kal gyorsabban siklik **, így könnyítve meg a munkát. A készülék kerámia talpának köszönhetően még a legmakacsabb gyűrődésekkel is elbánik. A hegyes kialakítású vasalóorr és a vasalótalpon található barázdák segítségével nehezen elérhető területeket, gombközöket is könnyedén kivasalhatja.

A nagy, 350 ml-es víztartály lehetővé tesz, hogy akár 210 g gőzlöket távozzon ki a vasalóból, amivel a legmakacsabb gyűrődések is eltávolíthatók. Az erőteljes függőleges gőz ideális a függönyökön és egyéb kárpítokon található ráncok kisimításához, valamint a kiakasztott ruhák átgőzölőléséhez, felfrissítéséhez.

Akár szeret vagy utál vasalni, mindenképpen tetszeni fog az eredmény.

Gyors és hatékony vasalás
Az eddigi legnagyobb, 3100 W teljesítményű vasalónkkal, 15%*-kal gyorsabb a vasalás!Háromszoros tisztítás
A vasaló vízkőtelenítő és öntisztító funkciójának, valamint az erős gőzlöketnek köszönhetően megelőzhető a vízkőképződés. Ezért a készülék élettartama jelentősen megnövekszik.

3100 W teljesítmény

Kerámia vasalótalp

45 g folyamatos gőz

210 g gőzlöket teljesítmény

Automatikus biztonsági kikapcsolás funkció

Puha tapintású fogantyú és hőmérséklet szabályzó

3 méteres vezeték

Vízkőtelenítő funkció

Csöpögésgátló funkció

350 ml víztartály kapacitás

Öntisztító funkció

Erőteljes függőleges gőzölés

Hegyes vasalóorr

Gombkövető kialakítás

Gyártó
Russell Hobbs
Típus
gőzölős vasaló
Vasalótalp
kerámia bevonatú
Teljesítmény
3100 W
Víztartály
350 ml

Az olcsó.hu Russell Hobbs 20630-56 Power Steam Ultra vasaló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Russell Hobbs 20630-56 Power Steam Ultra vasaló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások