Philips PowerLife GC 2920 gőzölős vasaló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A tökéletes eredményhez nap mint nap megbízható vasalóra van szükség. Az új SteamGlide vasalótalppal a 2100 W teljesítményű praktikus vasaló folyamatosan erős gőzkibocsátásra képes, a Teljes leírás >

Termékleírás

A tökéletes eredményhez nap mint nap megbízható vasalóra van szükség. Az új SteamGlide vasalótalppal a 2100 W teljesítményű praktikus vasaló folyamatosan erős gőzkibocsátásra képes, a vízkőmentesítő tabletta pedig garantálja, hogy sokáig használhassa vasalóját. Gyűrődések gyors és hatékony eltüntetése: Vasalótalp: SteamGlide, Folyamatos gőzkibocsátás: Max. 35 g/perc, Gőzlövet: Max. 95 g, Függőleges gőz, Változtatható gőzbeállítás, Vízpermet, Teljesítnény: 2100 W. Egyszerű használat: Víztartály űrtartalma: 300 ml, Cseppzáró rendszer, Hálózati kábel hossza: 2 m, Szabadságot nyújtó vezetékkezelés (forgatható): 360 fokos szabadságot nyújtó vezetékkezelés. Vízkő kezelése: Csapvízzel is használható, Vízkőmentesítés: Kettős hatású vízkőmentesítés. Műszaki adatok: Vasaló súlya: 1,2 kg, Termék méretei: 29,5 x 11,6 x 19,5 cm, Feszültség: 220 - 240 V.

Gyártó
Philips
Típus
gőzölős vasaló
Vasalótalp
SteamGlide
Teljesítmény
2100 W
Víztartály
300 ml

Az olcsó.hu Philips PowerLife GC 2920 gőzölős vasaló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Philips PowerLife GC 2920 gőzölős vasaló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.