PHILIPS GC 6621/20 Speed Care Vasaló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Philips gőzölős vasaló a gőzállomásnak köszönhetően több gőzt biztosít, mint a hagyományos gőzölős vasalók. Kiváló minsőségű kerámia vasalótalppal rendelkezik, ennek köszönh Teljes leírás >

Termékleírás

A Philips gőzölős vasaló a gőzállomásnak köszönhetően több gőzt biztosít, mint a hagyományos gőzölős vasalók. Kiváló minsőségű kerámia vasalótalppal rendelkezik, ennek köszönhetően nem karcolódik, könnyen siklik a ruhán és gyűrődésmentesen lehet vele vasalni. *Függőleges gőzölés**re is lehetőség van, amely a függönyök és finom szövetek kezelésénél rendkívül előnyös.

Kiváló minőség
Öntisztító funkció
Hosszantartó csúszás
Könnyen tisztítható
Függőleges gőzölés
Egyszerűen újratölthető
Kerámia vasalótalp
Könnyen kezelhető

Műszaki paraméterek:

Teljesítmény: 2400 W
Víztartály űrtartalma: 1200 ml
Vezetékhossz: 1,8 m
Súly: 2,6 kg

Gyártó
Philips
Típus
gőzölős vasaló
Vasalótalp
kerámia bevonatú
Teljesítmény
2400 W
Víztartály
1200 ml

Az olcsó.hu PHILIPS GC 6621/20 Speed Care Vasaló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy PHILIPS GC 6621/20 Speed Care Vasaló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.