Gorenje SGT 2400 BW Vasaló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A speciális gőzgombbal mostmár ön állítja be a gőzkibocsájtást a vasalóján akár 3 fokozattal is. A vasaló rendelkezik gőzlövéssel is hogy a nehezen elérhető helyeket is könnyen vasalh Teljes leírás >

Termékleírás

A speciális gőzgombbal mostmár ön állítja be a gőzkibocsájtást a vasalóján akár 3 fokozattal is. A vasaló rendelkezik gőzlövéssel is hogy a nehezen elérhető helyeket is könnyen vasalhassa. A vasaló természetesen alkalmas függőleges vasalásra is ami a függönyök vasalásához tökéletes megoldás.

Vasalótalpa „Ultra Steel“ rozsdamentes acélból készült
Antidrip rendszer (csöpögésvédelem)
Függőleges gőzölés (pl. függönyök és finom szövetekhez)
Automatikus kikapcsolás
Ergonomikus kialakítás
Működési kijelző: LCD kijelző
Hőmérséklet-szabályozó
száraz gőz / vasalás gőz nélkül
Feltöltése vízzel vasalás közben
Gumírozott markolatú
Biztonsági szelep
Eltávolítható csúszásmentes felület praktikus vasaló

Gyártó
Gorenje
Típus
gőzállomás
Vasalótalp
kerámia bevonatú
Teljesítmény
2400 W

Az olcsó.hu Gorenje SGT 2400 BW Vasaló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Gorenje SGT 2400 BW Vasaló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.