BRAUN TexStyle 7 - TS 765 A Gőzölős vasaló


20.389 Ft

Ha a vasalás mindenkori megkönnyítésére vágyik, és kizárólag a tökéletes simasággal éri be, akkor Ön a TexStyle 7 – TS 765 A Gőzölős vasalónkat keresi. Az általánosan funkcionális Teljes leírás >

Boltok és árak

Braun TexStyle 765A 2400W kék ( ) vasaló  

Szállítási ár és információk:
800+ Áfa Budapest, 2000+Áfa vidék, 800+Áfa az ország 229 pontján Pick Pack pont átvevóhelyen.


Termékleírás

Ha a vasalás mindenkori megkönnyítésére vágyik, és kizárólag a tökéletes simasággal éri be, akkor Ön a TexStyle 7 – TS 765 A Gőzölős vasalónkat keresi. Az általánosan funkcionális és korszerű formatervezésbe ágyazott, egyedülálló, nyitott markolat mérföldkövet jelent a vasaló-technológiában.

Gyártó
Braun
Típus
gőzölős vasaló

Az olcsó.hu BRAUN TexStyle 7 - TS 765 A Gőzölős vasaló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BRAUN TexStyle 7 - TS 765 A Gőzölős vasaló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások