TAURUS MIAMI Szendvicssütő 968401


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Taurus Miami szendvicssütővel pillanatok alatt elkészítheti kedvenc melegszendvicsét. A tapadásmentes felülete könnyen tisztítható. Függőlegesen tárolható, így nem igényel nagy helyet Teljes leírás >

Termékleírás

A Taurus Miami szendvicssütővel pillanatok alatt elkészítheti kedvenc melegszendvicsét. A tapadásmentes felülete könnyen tisztítható. Függőlegesen tárolható, így nem igényel nagy helyet a konyhájában. Tökéletes választás, ha minden nap gyors és finom reggelit szeretne.

Gyártó
Taurus

Az olcsó.hu TAURUS MIAMI Szendvicssütő 968401 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TAURUS MIAMI Szendvicssütő 968401 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.